• WOOLITE Colour Перилен препарат 1000мл за 16 пранета

Течен перилен препарат за машинно и ръчно пране на светли и многоцветни дрехи с color catcher съставки. Защитава цветовете и ги предпазва от избледняване.Woolite Colours не само почиства, но и благодарение на мощната подобрена формула с технология “Fibre –Flex” подхранва влакната, позволявайки постепенно да се съживи мекотата на тъканите  и яркостта на цветовете, по такъв начин, че дрехите изглеждат и се запазват като нови за дълго време. Препаратът е подходящ за всички ярки цветове, дрехи за свободното време и многоцветни облекла.

Необходимата доза се избира в зависимост от замърсеността и количеството на дрехите. Независимо от твърдостта на водата, за 2-3кг сухо пране и слабо замърсени дрехи се използват 60мл от препарата, за нормално замърсени- 90мл и за силно замърсени дрехи- 120мл  от продукта /1капачка= 120мл/. За 4-5кг сухо пране се добавят 20мл от препарата към съответната доза за 3кг. За ръчно пране  40мл от препарата се разтварят в 5л вода.

Съвети: Следвайте инструкциите върху етикетите на дрехите и най-вече за температурите на изпиране (30°/40°/60°). Перете новите дрехи отделно от старите, особено при първо изпиране. За машинно пране: Дозирайте продукта в чекмеджето за перилен препарат на пералнята или в мерителната капачка. Измийте си ръцете след боравене с препарата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

WOOLITE Colour Перилен препарат 1000мл за 16 пранета

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Woolite Colour 1l
  • Наличност: В наличност
  • 4.40BGN


Свързани продукти

OMINO BIANCO с марсилски сапун 1500мл за 30 пранета

OMINO BIANCO с марсилски сапун 1500мл за 30 пранета

Универсален течен перилен препарат с марсилски сапун сега с нов по-концентриран* състав, който гара..

8.00BGN

Тагове: течен перилен препарат, за цветни дрехи, Woolite, Улайт, Reckitt Benckiser, Рекит Бенкизер