• Vanish blanco Activator Доза прах за премахване на петна 40г

Vanish Blanco Color доза за премахване на петна за цветно пране. Осигурява безупречно и искрящо пране. Прибавя се към перилния препарат при всяко пране, за да го направи по-ефикасно. Vanish Blanco Color е експертът в брилянтни цветове.
Vanish Blanco Color прави цветовете искрящи след изпирането и ги почиства благодарение на своята формула с активен кислород. Неговото предварително дозирано саше го прави лесен за използване продукт, ефикасен от 30 ° C.

Начин на употреба:  - При машинно пране използвайте 1 пликче за 5кг пране. Ако използвате перилен препарат на прах или таблетки, прибавете съдържанието на 1 пликче към перилния препарат в дозатора. Ако използвате течен перилен препарат, изсипете Вениш директно в празния барабан или в дозатора БЕЗ да смесвате с перилния препарат.

                                       - При ръчно пране разтворете съдържанието на 1 пликче в най-малко 5л гореща вода с перилния препарат. Препоръчително е да тествате продукта върху вътрешната страна на дрехата и след това да накиснете за 1 час. След изпирането изплакнете обилно, особено ако става въпрос за бебешко пране.

Съвети: Да НЕ се използва за вълна и коприна. За бебешко пране продуктът да се използва с хипоалергенен перилен препарат. За оптимален резултат се препоръчва висока температура (60° C - 95° C). Продуктът може да се използва с омекотител, но да не се смесва с друг химически проодукт.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Vanish blanco Activator Доза прах за премахване на петна 40г

  • Производител: RECKITT BENCKISER
  • Код на продукта: Activator color doza
  • Наличност: В наличност
  • 1.00BGN


Свързани продукти

APTA Gel Express 250мл

APTA Gel Express 250мл

Дали искате да изперете на ръка малко количество дрехи или отивайки във ваканция не желаете да носит..

4.70BGN

SANO Spot Remover 170мл

SANO Spot Remover 170мл

Сано за отстраняване на петна и замърсявания преди прането за сухо почистване (с вградена четчица). ..

6.00BGN

Тагове: Vanish blanco Activator, цветно пране, петна, Reckitt benckiser