Универсален течен перилен препарат за всички видове перални машини и за ръчно пране, подходящ за пране на дрехи на хора с чувствителна кожа и на детски дрешки. Продуктът съдържа във формулата си активатори на прането /ензими/ за справяне с упоритите петна /най-вече мазните/ още от първото изпиране. Препаратът е идеален за пране при ниски температури и кратки цикли на изпиране. Продуктът съдържа бели цветя, за да придаде на дрехите мек и деликатен отпускащ аромат. Екстрактът от алое вера постига максимална грижа за дрехите и кожата.

Скип продължава да се ангажира с грижа за околната среда чрез концентриране на формулите на продуктите си. Това означава: повече практичност (за един изпиращ цикъл са достатъчни 50мл, а не както в старата формула -70мл), опаковките стават по-малки и по-лесни за транспортиране; повече екологичност, т.е. по-малко вода във формулата, по-малко отпадъци от амбалаж, по-малко разходи за транспорт, складиране и вредни емисии; повече ефикасност от една капка продукт, благодарение на концентрираната формула (спрямж старата формула).

Дозировка: нужната доза се избира в зависимост от пералната машина, твърдостта на водата, количеството пране, замърсеността на дрехите и указанията върху етикетите на дрехи. И така за 4-5кг сухо пране, мека до средно твърда вода и слабо замърсени дрехи се използват 50мл Скип, за нормално замърсени дрехи- 60мл и за силно замърсени дрехи съответно 125мл от продукта.

Без предпране.

За пране на вълнени и копринени дрехи използвайте специализирани продукти.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

SKIP Aloe Vera 2880мл за 48 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: SKIP Aloe Vera 2.88l
  • Наличност: В наличност
  • 16.00BGN


Тагове: универсален, течен, перилен, препарат, Skip, Unilever, Скип, Юниливър