Течен перилен препарат с нова по-концентрирана формула за машинно и ръчно пране на бели и цветни дрехи с устойчиви цветове. SKIP Active Clean предлага отлична чистота дори и при пране на кратки програми. Поради наличието на ензими в състава си, препаратът е подходящ за премахване на ежедневните петна. Продуктът се разтваря по-лесно в прането и прониква по-бързо в сърцевината на петното. SKIP Active Clean е подходящ и за пране на цветни дрехи, тъй като не съдържа избелващи агенти в състава си.

Дозировка: Изберете подходящата доза течен перилен препарат Скип в зависимост от твърдостта на водата, замърсеността и количеството на дрехите и указанията на производителите върху етикетите на дрехите. За нормално замърсени дрехи:  за 4-5кг и мека/средно твърда вода, използвайте 50мл Скип; за 6-8кг- използвайте 75мл от продукта и за 9+кг да се използват съответно 100мл от препарата. За силно замърсени дрехи и твърда вода- добавете 15мл Скип към съответната доза за мека вода и нормално замърсени дрехи. За ръчно пране разтворете 35мл Скип в 10л вода и изперете.

Употреба: Изберете програма без предпране. Поставете нужната доза от продукта в барабана на пералната машина заедно с дрехите (някъде в средата между дрехите) и стартирайте подходяща изпираща програма. Не слагайте мерителната капачка в сушилнята, тъй като съществува риск от стопяване на капачката поради високата температура в процеса на сушене. 

Внимание: Използвайте специализирани продукти за пране на вълнени, копринени и деликатни дрехи.

Продуктът SKIP Active Clean е внос от Испания

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

SKIP Active Clean 3000мл за 60 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: SKIP Active Clean 3l
  • Наличност: В наличност
  • 18.50BGN


Свързани продукти

SKIP Ultimate 3in1 капсули за 38 пранета

SKIP Ultimate 3in1 капсули за 38 пранета

Skip Ultimate 3in1 - Открийте първите капсули за пране на Skip Ultimate с 3 отделения с тройно ..

17.50BGN

Тагове: универсален, течен, перилен, препарат, Skip, Unilever, Скип, Униливър