• CORAL Vollwaschmittel+ 490мл за 7 пранета

Течен перилен препарат с универсално приложение за машинно и ръчно пране на бели и светли цветни дрехи с формула *Чистота и грижа*. Отстранява упоритите петна и прави бялото още по-бяло. Всички ние искаме нашето ярко и бяло бельо да се запази такова дълго време и да излиза от пералнята след всяко изпиране искрящо чисто и без петна. За съжаление често се случва белите дрехи да посивеят при изпиране особено при използване на неподходящ препарат. Това разбира се не може да се случи ако се използват препарати, специално създадени за бели и светли дрехи, като например Coral Vollwaschmittel+ , който благодарение на оптичните избелители и избелващи агенти в състава си, противодейства на посивяването на дрехите, а бялото остава бяло и петната се отстраняват много добре поради интензивната мощност на изпиране.
Бялото пране го знае: С перилния препарат Coral Vollwaschmittel+ дори и упорити петна могат да бъдат премахнати. Независимо дали перете бели кърпи, спално бельо или ярките си ризи, благодарение на специалната формула за сила и грижа, препаратът изпира безупречно ярките тъкани дори и при ниски температури. Ето така Coral Vollwaschmittel+ се грижи за любимите Ви дрехи: с иновативна грижа за цветовете и влакната; с технология за усилване на бялото, така че бялото остава наистина бяло пране, след пране.   

Необходимата доза от препарата се избира в зависимост от твърдостта на водата, степента на замърсеност на дрехите и количеството пране. И така за 4-5кг сухо пране, мека до средно твърда вода и слабо замърсени дрехи се използват 50мл Корал, за нормално замърсени дрехи - 70мл и за силно замърсени се използват съответно 125мл от продукта. За 6-8кг сухо пранесе добавят 20мл към съответната препоръчителна доза за 4-5кг пране. За ръчно пране се използва 25мл Корал на 5л вода. Винаги четете инструкциите за поддръжка на текстила върху етикетите на дрехите. За по-добри резултати се препоръчва предварително третиране на петната.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

CORAL Vollwaschmittel+ 490мл за 7 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Coral Vollwaschmittel+ 490ml
  • Наличност: 4
  • 3.00BGN


Свързани продукти

TIDE Alpine Fresh 2.480л за 62 пранета

TIDE Alpine Fresh 2.480л за 62 пранета

Универсален течен перилен препарат със свеж аромат за 62 броя пранета. Препарат с иновативна формула..

20.50BGN

Тагове: препарат, перилен, течен, бели, цветни, дрехи, универсален, Корал, Coral, Юниливър, Unilever