• CORAL Sport Aktiv 1500мл за 20 пранета

Специализиран течен перилен препарат за ръчно и машинно пране на спортни и горни дрехи. За едно усещане за свежест, когато най-много имате нужда.

Корал Спорт Актив елиминира миризмите, изпира и поддържа Вашите високо технологични дрехи. Корал Спорт Актив комбинира интензивността на идеалното пране и перфектната грижа за вашия високо технологичен текстил, за да почисти в дълбочина вашите спортни и връхни дрехи след интензивната им употреба, като същевременно запазва качествата на тъканите и влакната. Серумът за защита на нишките на Coral Sport Aktiv е специално разработен, за да гарантира поддръжката на спортните и връхни дрехи. За всички онези, които обичат да се движат и спортуват, съществува препарат, който пере и освежава в дълбочина специалните материи на спортните и връхни дрехи.  Coral Sport Aktiv уважава особените изисквания за поддръжка на вашите функционални дрехи, без да нанася вреда на техните качества, като способността им да дишат, еластичността и способността им да се запечатват спрямо вятър и вода. Корал Спорт Актив поддържа и защитава високо технологичните тъкани, елиминирайки лошите миризми. И така пране, след пране за едно свежо усещане.

Дозировка: Необходимата доза от препарата се избира в зависимост от твърдостта на водата, степента на замърсеност на дрехите и количеството пране. За 2-3кг сухо пране, мека до средно твърда вода и слабо замърсени дрехи се използват 55мл Корал, за нормално замърсени- 90мл и за силно замърсени- съответно 120мл от препарата /2капачки от продукта=70мл/. За ръчно пране се използват 25мл Корал на 5л вода. Винаги четете инструкциите за поддръжка на текстила върху етикетите на дрехите. НЕ използвайте Корал Спорт Актив за пране на вълнени, копринени, кашмирени и деликатни дрехи.

Не се колебайте, поглезете вашите специални спортни и връхни дрехи с Корал Спорт Актив. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

CORAL Sport Aktiv 1500мл за 20 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Coral Sport Aktiv 1500ml
  • Наличност: 2
  • 9.50BGN


Тагове: препарат, перилен, течен, гел, за спротни и връхни дрехи, Корал Спорт, Юниливър, Coral Sport, Unilever