• OMINO BIANCO Smacchia Facile против петна 500мл

Omino Bianco Smacchia Facile - препарат за предварително третиране на петна, който действа ефикасно и сигурно срещу упорити петна, като: кафе, вино, мазнини, плодове, трева, масло.... Използването на Omino Bianco Smacchia Facile за отстраняване на петната преди изпиране на ръка или машинно гарантира грижа за тъканите и материите и грижа за цветовете на дрехите /дори и тъмните/. Препаратът е ефективен дори и при премахване на засъхнали петна.

Инструкции за използване: Изтеглете тапата нагоре. Изсипете от препарата върху цялото петно, след което леко разтъркайте. Оставете продукта да подейства максимум 10 минути. Изперете дрехите с препарат, както обикновено.

СЪВЕТИ: За отстраняване на петна от кръв или трева, най-напред изплакнете добре със студена вода, след което нанесете от препарата. Отстраняването на петна от боя, ръжда, мастило, маркери може да се окаже невъзможно. НЕ оставяйте продукта да засъхне върху тъканта. Проверявайте стабилността на цветовете преди използване на препарата, като тествате на незабележимо място /сипете една капка Omino Bianco Smacchia Facile, изчакайте 5 минути продукта да подейства, изплакнете и проверете/. НЕ изсипвайте препарата за петна директно върху метални ципове, катарами и копчета. НЕ използвайте върху дрехи, които трябва да се почистват на химическо чистене.

НЕ използвайте върху вълнени, копринени или кожени дрехи.

Препаратът Omino Bianco Smacchia Facile е внос от Италия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

OMINO BIANCO Smacchia Facile против петна 500мл

  • Код на продукта: Omino Bianco Smacchia Facile 500ml
  • Наличност: В наличност
  • 4.30BGN


Свързани продукти

SANO Oxygen 750мл

SANO Oxygen 750мл

Sano Oxygen - препарат за отстраняване на петна върху цветни тъкани без накисване. За машинно, както..

6.40BGN

Dr. Beckmann препарат срещу петна предпране 250мл

Dr. Beckmann препарат срещу петна предпране 250мл

Препарат за предварителна обработка на петна и лекета по дрехите с нова, тройно по-мощна формула с..

6.30BGN

Тагове: почистване, петна, лекета, Omino Bianco, Омино Бианко