• EUREKA Ylang-Ylang and Lavender 1800мл за 30 пранета

Универсален течен перилен препарат с марсилски сапун за машинно и ръчно пране на детски дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа. С приятен аромат на лавандула и иланг-иланг. Новата формула на Еврика с марсилски сапун, обогатена и подобрена с ново поколение ензими, осигурява безупречно почистване на широка гама от петна като: упорити мазни петна, мастило, кръв, бебешка храна и редица други като действа дори и при ниски температури. Комбинирайки перфектната чистота с грижата и мощта на марсилския сапун, Еврика придава на дрехите удивителна свежест и резултатите, каквито винаги сте желали.

Инструкции за машинно пране: •Изберете изпираща програма БЕЗ пред-пране; •Сипете препоръчителната доза в чекмеджето за основен перилен препарат.

Дозировка: Необходимата доза за пране се избира в зависимост от количеството пране, замърсеността на дрехите и твърдостта на водата. За пране на  4-5кг сухо пране, слабо замърсени дрехи в мека до средно твърда вода се използват 45мл Еврика, за нормално замърсени дрехи- 60мл Еврика, а за силно замърсени- 100мл от препарата. За 6-8кг сухо пране се добавят по 45мл от продукта към съответната доза за 4-5кг. За 2-3кг сухо пране се вадят 20мл от препарата от съответната доза за 4-5кг. За ръчно пране разтворете 40мл Еврика в 5л студена или топла вода и добавете дрехите в разтвора.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

EUREKA Ylang-Ylang and Lavender 1800мл за 30 пранета

  • Код на продукта: Eureka Ylang-Ylang and Lavender 1800ml
  • Наличност: В наличност
  • 13.90BGN


Свързани продукти

FAIRY Non Bio Таблетки за 20 пранета

FAIRY Non Bio Таблетки за 20 пранета

40 броя универсални таблетки за пране на дрехи на хора с чувствителна кожа и на бебешки и детски др..

12.00BGN

SKIP с Марсилски сапун 1250мл за 25 пранета

SKIP с Марсилски сапун 1250мл за 25 пранета

Течен препарат с Марсилски сапун  за машинно и ръчно пране на бели и цветни  дрехи. Специ..

9.90BGN

Тагове: универсален, течен, перилен, препарат, за детски дрехи, за бели и цветни дрехи, Eureka, Еврика