• CORAL Optimal White 1375мл за 25 пранета

За всички любители на бялото!

Бялото пране, изработено от фини или деликатни материали, се нуждае от внимателно почистване и интензивна грижа. Точно тук е силата на Coral Optimal White, тъй като специалният препарат с избелващи средства гарантира, че белите дрехи отново ще блестят и едновременно с това защитава влакната на вашия текстил. Този специален препарат почиства леко облеклото ви и затова е подходящ за бели блузи и ризи, както и за фино, леко пране до 60° C. Coral Optimal White гарантира сияйно и искрящо бяло на любимите ви дрехи. Специалната технология осигурява идеален баланс на сияещо бяло и нежно почистване - за дълготрайно, сияйно бяло на бялото и светло бельо.

Дозировка: Препоръчителната доза се избира в зависимост от степента на замърсеност на дрехите и твърдостта на водата. За мека вода, 2-3кг сухо пране и слабо замърсени дрехи се използват 50мл Корал, за нормално замърсени – 90мл и за силно замърсени – 120мл от препарата. За ръчно пране 25мл Корал се разтварят в 5л вода.  

Моля, винаги обръщайте внимание на инструкциите за грижа в текстила и винаги се ориентирайте със смесени материи по най-чувствителния текстил. Желателно е устойчивите петна да се обработят предварително. За вълна, коприна и кашмир се използва специализиран перилен препарат. За черни и тъмни дрехи се препоръчва използването на специализирани препарати за черно. Coral Optimal White осигурява четворна защита: За интензивни бели цветове; Предпазва белите нишки; Изглажда влакната и премахва възлите; Защитава влакната.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

CORAL Optimal White 1375мл за 25 пранета

  • Производител: Unilever
  • Код на продукта: Coral Optimal White 1375ml
  • Наличност: В наличност
  • 9.30BGN


Свързани продукти

CORAL Sensitive Color 1375мл за 25 пранета

CORAL Sensitive Color 1375мл за 25 пранета

Чувствителната кожа може бързо да реагира на интензивни почистващи препарати, а често и ароматите м..

9.30BGN

Тагове: препарат, перилен, течен, бели, дрехи, за бяло, Корал, Coral, Unilever, Юниливър